Pravna obavijest

Kako bi se omogućilo informacije o tvrtki Aurora-Invest d.o.o. a proizvodi i usluge koje predstavljaju, stvorili smo ovu web stranicu. Sva prava su pridržana.

Sve informacije i podatke koji su dostupni na internetskoj stranici tvrtke Aurora-Invest d.o.o., je samo za informativne svrhe i nemaju nikakav pravni učinak, osim gdje je izričito navedeno. Sve informacije o tvrtki, agencija, proizvoda i usluga ne predstavljaju formalnu ponudu proizvoda i usluga. Ni  Aurora-Invest d.o.o.. ili bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja sudjeluje u kreiranju i izradi ove web stranice ni na koji način odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati ili biti povezano s postojanjem, pristup, korištenje, i / ili nemogućnosti korištenja ove web stranice i / ili informacije na ovoj stranici, ili bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju. Aurora-Invest d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne najave. Aurora-Invest d.o.o.  ne preuzima odgovornost za bilo kakve posljedice takvih promjena.

Ove web stranice sadrže informacije iz treći i linkove na web stranice trećih strana. Gdje god smo procijenili li moguće učiniti. Međutim Aurora-Invest d.o.o.. Ne znam na sadržaj informacija koje su sadržane na web stranicama trećih strana, i ne snosi nikakvu odgovornost za informacija.
Ove web stranice mogu sadržavati netočne podatke ili tipografske pogreške. Tvrtka Aurora-Invest d.o.o. će učiniti sve da informacije do datuma, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu točnost ili potpunost. Tvrtka Aurora-Invest d.o.o. povremeno promijeniti svoje proizvode ili njihove specifikacije. To je vaša odgovornost za dobivanje najnovije dostupne informacije.
To je vaša odgovornost da se osigura da materijal na ovim stranicama je slobodan od bilo kojeg virusa, crva ili drugih neželjenih značajke. Ako vjerujete da je bilo gore pojavi na ovim stranicama, molimo da nas kontaktirate odmah.

Neki od proizvoda zastupljena dilera ili agenti prodaju i Aurora-Invest d.o.o. neće biti odgovoran za svoje usluge ili. proizvoda. Jamstvo zastupa tvrtka u pisanom obliku i prate proizvod. Trgovci, distributeri ili zastupnici ne mogu izdati dodatno jamstvo na ime zastupljenih tvrtki. Vi zastupao tvrtku u bilo kojem trenutku zadržava pravo izmjene jamstvo.

Proizvodi tvrtke koju zastupa Aurora-Invest d.o.o.. prodaja i navedeni su na ovoj web stranici mogu varirati ovisno o svakoj zemlji.

Aurora-Invest d.o.o. ima specifične postupke koji se odnose na prijem povjerljivih informacija. Službena ili formalne informacije o tvrtki, zastupljenih tvrtki i njihovih proizvoda i usluga može se razlikovati od informacija na web stranici. U slučaju da bilo koji web posjetitelj odgovoriti s bilo koje tvrtke informacijske Aurora-Invest d.o.o. u odnosu na njih neće biti prevzla nikakvu odgovornost. Korisnici su podsjetili da je u ovom slučaju, ove informacije će se smatrati povjerljivima i nezaštićeni.

Sve informacije (pisane i slikovne) nalaze na internetskoj stranici tvrtke Aurora-Invest d.o.o. zakonski dopušteno, podliježu autorskim pravima ili druge zaštite intelektualnog vlasništva. Dokumenti objavljeni na ovim stranicama mogu se reproducirati u nekomercijalne svrhe, uz zadržavanje svih navedenih upozorenja o autorskim ili drugim pravima i ne smiju se kopirati, reproducirati ili na neki drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog dopuštenja Aurora-Invest d.o.o.